Inspiratie voor Dames

INSPIRATIE VOOR DAMES

Hulp nodig bij het vinden van een nieuw kapsel?

Bent u op zoek naar een nieuwe look? Een nieuw kapsel? Neem dan gerust een kijkje op onze inspiratiepagina. Samen met Trinity, één van de toonaangevende merken op het gebied van haarverzorging zijn wij altijd op zoek naar nieuwe, moderne en eigentijdse haarstijlen.
Op deze manier hopen wij voor u een kapper te zijn waarbij goede haarverzorging, inspiratie en natuurlijk ook de meest vertrouwde service samenkomen.

Heeft u nog niet kunnen vinden wat u zocht? Wij houden actief een Pinterestbord bij waar u ook allerlei haar-inspiratie kunt vinden.

Uw kapsel gevonden?

Heeft u inspiratie gevonden voor een mooi nieuw kapsel? Of heeft u nog wat advies nodig voor uw nieuwe look? Maak dan direct uw afspraak via ons boekingssysteem van Barberbooking. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar online een afspraak maken met uw eigen favoriete kapster op een tijdstip dat het u het beste uitkomt. Snel en erg gemakkelijk.

Direct online afspraak maken

Volg ons ook op Pinterest!

Voor nog veel meer inspiratie kunt u ons uiteraard ook op social media volgen. Eén van de meest inspirerende is Pinterest. Pinterest is een soort digitaal prikbord, waarbij de gebruikers plaatjes of foto’s van alles wat ze interesseert kunnen “plakken”, pinnen dus. Wij hebben alvast de nodige inspiratie voor u verzamelt op onze Pinterest inspiratieboards!